Adresa

Patriotske lige 67a , 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Kontakt

smsjezero@smsjezero.edu.ba
tel: +387 33 44 39 87


JU Srednja medicinska škola-Jezero, Sarajevo u cilju komunikacije između učenika i nastavnika je uvela kolaborativni sistem Google for Education za svoj školski domen smsjezero.edu.ba. U okviru ovog sistema svi učenici i nastavnici koriste školsku e-mail adresu koja je bazirana na principu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..
Korištenje školskog emaila se koristi kod odvijanja online nastave.

Pravila korištenja
Školski email sistem se može koristiti za komunikaciju u školi između učenika i nastavnika, istraživačke radove, radove u sekcijama, dogovore oko organizacije izleta, takmičenja, te svaki vid komunikacije koja se odnosi na rad u školi. Školski email se ne smije koristiti za slanje poruka koje nisu vezani za školski rad.

Prijava na sistem
Da bi ste se prijavili na školski email, otvorite web stranicu mail.google.com i unesite dodijeljeno korisničko ime i lozinku.

Aplikacija koja se koristi kao virtualna učionica je Google cllasroom kojoj možete pristupiti:

  1. kroz svoj email ako koristite PS/laptop (gdje se nalaze i sve druge aplikacije koje vam nudi Google for Education).

upute za mail

2. ako koristite pametni telefon/tablet sa play store instalirajte aplikaciju Google classroom.

Kada pristupite učionici neophodno je da prihvatite zahtjeve od strane predmetnih profesora ili preko koda od učionica koje će vam dati predmetni profesori.

uputa za mail 2               uputa za mail 3

U slučaju bilo kakvih poteškoća možete se obrati administratoru na email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..